Vertrouw op je intuïtie

Ja, dat is gemakkelijk gezegd: vertrouwen op je intuïtie. Dat weten we en willen we ook, maar is in de praktijk nog niet zo eenvoudig. Het ontwikkelen van vertrouwen is gebaseerd op:
– geloof
– verlangen
– verwachting

Als we geen geloof hebben in de kracht en werking van intuïtie, dan gaat het zeker niet werken. Meestal beginnen we er dan gewoonweg niet aan. Geloof je ten diepste in het feit dat ook jij intuïtie hebt en ervaart? Zo nee, dan is hier nog een weg te gaan. Vaak spelen belemmerende overtuigingen mee en helpt het om deze te onderzoeken. Want wie wil geen gebruik maken van een prachtig, beschikbaar, snel en accuraat kompas? Onze innerlijke adviseur en tomtom staat altijd klaar om jou te ondersteunen en helpen, mits je ervoor open staat en ernaar luistert.

Het verlangen is het voor je zien van de toekomst en het bereiken van je doel. Het vormt de stuwende kracht die motiverend werkt om te experimenteren, je geloof te versterken in dat wat mogelijk is en er energie in te steken. Wat levert het je op als je je intuïtie altijd kunt inzetten en raadplegen? Op welke momenten en in welke situaties helpt jou dat?

Als je verwacht dat jouw intuïtie uitstekend werkt en je helpt dan is dat wat je creëert.  Laura Day noemt in een van haar boeken het element van “doen alsof”. Dat heeft hiermee te maken. Doen alsof is ook een vorm van verwachten en vertrouwen waardoor je intuïtie zich in volle glorie kan tonen en doen voelen. Dus doe alsof je 1000% intuïtief bent en experimenteer hiermee, daarmee ontwikkel je jouw vermogen.

Het vertrouwen op je intuïtie is dus een mindset, meer heb je niet nodig…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*