Ervaringen

Marielle

Marielle De Silva De Freitas
Manager Global Shopper Marketing & Merchandising at
BISSELL International Trading Company BV
Dankzij Francine haar vermogen om dwars door iemand heen te kijken en de kern van een probleem te kunnen voelen, ben ik vandaag de dag een gelukkiger persoon. Francine haar prettige en geruststellende manier van werken heeft zelfs mij (een super rationeel, en niet in ontastbare zaken gelovend persoon) geholpen. Dankzij Francine ben ik meer in mezelf gaan geloven en heb ik eindelijk maar toch keuzes kunnen maken waarvan ik al maanden wist dat het moest, maar ik het lef niet had. Ik kan Francine haar manier van werken ten zeer sterkste aan een ieder aanraden die om wat voor reden dan ook een coach nodig heeft met empathie, en gevoel voor anderen en niet opdringerig is.

TheoTheo van Ede
trainingsacteur
Francine heeft mij enorm geholpen bij het kiezen van mijn doelgroep voor mijn bedrijf. Het mooie van haar aanpak is dat ze door aantal heldere keuze vragen mij niet met m’n ratio maar maar met m’n  lijf  de antwoorden laat  vinden. In dit proces worden mijn aanvankelijke keuzes  visueel gemaakt waarna mij gevraagd wordt met mijn lijf  op vervolg vragen te antwoorden. Tijdens dit proces houdt ze  mij op duidelijke en prettige  wijze gericht op m’n doel. Ze stuurt  met haar intuïtie het proces aan.Daarbij weet ze  haar proces-rol heel zuiver te bewaken en bij mij alle  verantwoordelijkheid voor mijn keuzes te laten.

Roland

Roland van Kessel
Structural Improvement Engineer at ASML
Francine is een vriendelijke spontane vrouw, die heel direct communiceert. Ik heb het genoegen mogen smaken om, in een groep van zes personen, Francine mee te maken in zes intervisie bijeenkomsten.
Francine is een zeer kundige en ervaren coach, die uitermate goed de vinger op de zere plek weet te leggen. Voor mij waren de intervisie bijeenkomsten een enorme stimulans om aan de slag te gaan met mezelf. Ik heb er enorm veel van geleerd. Niet alleen van de sessie waar mijn probleem aan de orde kwam, maar ook van de sessies waar de anderen dit mochten ervaren. Ik heb veel respect voor Francine. Echt een aanrader! Ik zou het zo weer doen.

Charlotte

Charlotte Ang
Ondernemer/Consultant Werving en Selectie at 100% ICT Talent Oost Brabant/ Trainer en Coach
Francine is een integer en betrouwbaar trainer en coach. Ze komt haar afspraken goed na. Weet in korte tijd waar je knelpunten liggen en is niet terughoudend om door te vragen daar waar het moeilijk en/of emotioneel wordt. Ze weet dan tot de kern te komen en geeft je de ruimte om er zelf mee aan de slag te gaan. Ze beheerst diverse technieken en is zeer professioneel. Daar waar nodig geeft ze je extra aandacht en tijd, zelfs als dat van te voren niet is afgesproken.

Hans

Hans Loonen
Leraar Natuurkunde en Wiskunde at Christiaan Huygens College
Francine heeft mij uitstekend geholpen bij de verwerking van mij ontslag bij het bedrijf waar ik 25 jaar gewerkt heb. Na zo’n lang dienstverband komt ontslag hard aan en professionele ondersteuning bij de verwerking daarvan is onontbeerlijk. Francine heeft mij die ondersteuning gegeven, niet omkijken in wrok, wat heb ik allemaal fout gedaan, maar integendeel: wat kan ik? Wat wil ik en waarmee kan ik verder? Mede door haar en haar methode van The Work heb ik mezelf beter leren kennen en heb ik een weg vonden naar een nieuwe baan en een nieuwe uitdaging en daarmee naar een betere invulling van mijn leven.

Arthur

Arthur Sevenstern
Presentation Expert
Francine heeft mij geholpen het verschil tussen mijn intuïtie en emotie te herkennen. Dankzij haar ben ik voor het eerst in jaren weer bezig met dingen die bij mij passen. Ondanks dat dit een confronterend proces is, heeft Francine mij nooit ongemakkelijk laten voelen. Ze brengt je op een hele vertrouwde manier dichter bij jezelf. Francine is een must voor iedereen die meer zichzelf wil zijn.

Eddy2Eddy Nelissen
Commercieel Manager / Personal & Energetisch coach
De afgelopen jaren heb ik meerdere medewerkers door Francine laten coachen en trainen. Onlangs heb ik zelf een coachingstraject met haar doorlopen en afgerond. Haar persoonlijke en gerichte aanpak maakt dingen bij je los. Daarbij heeft Francine een sterk ontwikkelde intuïtie, waardoor ze de juiste onderwerpen weet aan te snijden en uit te diepen. Stel je open voor verandering en samen met haar kom je er.

RobRob van den Tillaart
Creative concept and product developer, visioneer. How can I help you?
Ik heb Francine leren kennen als een vakvrouw in personal coaching. Ze is een warm persoon die rust en vertrouwen uitstraalt. Ze creert automatisch een open en ontspannen sfeer die voor mij bij personal coaching hoort. Met haar aanpak is ze een spiegel, confronterend en helder, eerlijk zonder oordeel. Dat werkt. Tegelijkertijd heeft ze een no-nonsense mentaliteit, is ze kritisch en pragmatisch waardoor een training bij haar je volle aandacht vraagt. Kortom een workshop waarin gewerkt moet worden, maar waar ook ruimte is voor een lach. Daar zorgt haar humor wel voor. Kortom, Francine is een topper in personal coaching.

Tom

Tom van der Horst
Service Manager at IT Services Nederland B.V.
Francine is een uitstekende trainer en Coach voor The Work. Dankzij haar trainingen heb ik deze methode me eigen kunnen maken en ook in de praktijk uitstekend toe te passen. Ik maak dan ook dagelijks gebruik van deze vaardigheden in mijn leven. Dankzij haar goede coaching vaardigheden is ze in staat om je een persoonlijk veranderproces door te laten maken. Mede dankzij haar inzet en toewijding is het mogelijk om dit proces vorm te geven en door te groeien naar een hoger niveau van bewustzijn.
Ik kan dan ook haar van harte aanbevelen, zowel voor professionele trajecten als voor prive personen