Intuïtief reizen

Wil je een inspirerende, spannende vakantie, waarin je jezelf beter leert kennen en veel zult gaan ontdekken? Kies dan voor de intuïtieve reis. Een intuïtieve reis kan een dag zijn, een week of nog veel langer, dat is aan jou en je reisgenoten.

Wanneer je intuïtief gaat reizen, dan verandert je doel. Het doel is niet waar je naartoe gaat, maar de manier waarop je reist. Je mindset zal anders zijn, ik noem een paar elementen:

  • ben zoveel mogelijk in het moment, want daarin “wijst zich de weg”
  • volg en stuur niet
  • laat de controle zoveel mogelijk los en ben bereid het te laten gebeuren
  • zie obstakels of onverwachte gebeurtenissen (ook de negatieve) als onderdeel en verwelkom ze
  • vertrouw op je innerlijke kompas
  • ben in kontakt met je lichaam, omdat je lichaam het belangrijkste instrument is van de intuïtie
  • sta open voor verandering en beweeg mee

Maligne Lake

Tijdens een intuïtieve reis leer je jezelf en je eventuele reisgenoot op een heel andere manier kennen. Je kunt niet terugvallen op vertrouwde patronen of zaken die je vooraf geregeld hebt. Dat vraagt aanpassing, creativiteit en het maken van keuzes. Een optimale manier om je intuïtie te leren kennen en vertrouwen. En calculeer in dat daarbij ook valkuilen horen en missers. Zo leren we het uiteindelijk allemaal.

Je kunt gaan oefenen door een dag te kiezen, een rugzak om te doen met voldoende eten en drinken en de deur uit te gaan en zo je neus te volgen. Wil je er meer over weten lees dan het boek van Koos Hafkamp, Intuïtief reizen. Het is alleen in het 2de hands circuit verkrijgbaar (onbegrijpelijk, want het is een prachtig boek). Zie de intuïtieve reis ook als een metafoor voor het leven, daarin gelden dezelfde principes….

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*