Over Francine Derks

FrancineDerks-AxiaTrainingenAls ik train en coach dan gebruik ik mijn intuïtie om keuzes te maken in mijn aanpak, aan te voelen wat er nodig is en af te stemmen op de ander of anderen. In organisaties geef ik trainingen rondom zelfmanagement, leiderschap, samenwerking en daarnaast geef ik intervisie.
En ik help degene die ik coach of train om contact te maken met het innerlijk weten, waardoor het mogelijk wordt besluiten te nemen en te vertrouwen op de juistheid daarvan. Verder ben ik er in gespecialiseerd om jouw blokkades, belemmeringen en valkuilen aan te pakken die als ruis werken op je intuïtie.

Het is opmerkelijk dat ik in het eerste deel van mijn leven vooral gericht was op controle houden, perfect willen zijn, doen wat anderen van mij verwachten, alles willen beredeneren, en vooral alles willen onderbouwen. Nu zie ik het helemaal anders: meer meegaan met de stroom, loslaten, vertrouwen, contact maken met mijn innerlijk, mij verbinden met anderen, volgen van mijn hart en passies.Ik zie mezelf als autoriteit in mijn eigen leven. Dit betekent dat ik mezelf uitdaag en vragen stel en regelmatig stil sta bij ontwikkelingen en gebeurtenissen. Dit behoedt mij niet voor tegenslagen, maar ik zie deze als een aanleiding om mijn leven onder de loep te nemen en mijzelf verder te ontwikkelen.
Mijn leven is daardoor gemakkelijker geworden. Alles is verbonden met elkaar, heeft invloed op elkaar en dat plaatst alles in een groter geheel. Anderen beïnvloeden mij en ik beïnvloed hen. Ik wil mijn kennis en ervaring uitdragen en gun anderen het mooie en ook geheimzinnige van mijn ontdekkingen en leerproces.

SJG_meest-genoemde-kwaliteiten-03-1024x585-300x171